I would be proud if my crafts should become your sourse of inspiration some time - I would also appreciate if you link
back to my blog as your source of inspiration :o) Thanks LeKa

lørdag 31. januar 2009

Til Gunn

Gunn ville ha bilde av husteppet mitt, mønster Buggy Barn, på bloggen. Så dette er til deg, Gunn :o) Teppet ble ferdig i fjor vår, og ligger nå på hytta vår i Trøndelag.
Teppet er quiltet hos Merethe på sy.no.


torsdag 29. januar 2009

Små Gutter

Endelig er Små Guttene ferdig :o)
Denne er sydd for å passe en stereo benk. Denne er sydd til salongbord, ble kanskje litt stor ? Burde nok ha valgt 3 åttebladsroser i lengden. Men, sydd er sydd :o)
Og den siste minste mann, han skal på ett skap.


Jeg hadde som mål å bli ferdig til i kveld. Syntes det ville vært kjekt å kunne vise dem frem i quilte klubben. Siste sting på lukkekanten ble sydd ca. en halv time før jeg måtte sette meg i bilen.
Quiltehilsen fra LeKa

mandag 26. januar 2009

Kjempehyggeligoverraskelseggitt

I dag føler jeg meg veldig heldig :o)
Fra Laila har jeg mottatt dene fine utmerkelsen. Tusen, tusen takk!!!
Og som dere ser av teksten vider her, vet jeg ikke hvordan jeg skal knytte navn opp mot adressen - kanskje jeg finner ut av det en dag :o) Ei heller hvordan jeg skal få bilde ut på siden av bloggen. Om noen vil ta seg bryet med å forklare meg det, så er du hjertelig velkommen !!

[kreativ+blogger.jpg]

For å gjøre det enkelt for meg selv så har jeg kopiert teksten til Laila.


I got this cute award from http://litamora.blogspot.com/: Thank you so much Laila :o)

The rules for this award is:
1. The winner can copy this award, and post it on her blog.
2. Link to the blog you got it from.
3. Nominate at least 7 other bloggers.
4. Make links to these blogs in your post.
5. Leave a comment on the blog you gave the award to.

I want to give this award to these bloggers:
http://blogg.hobbyboden.com/maritabk/index.php,
http://meretesquiltestue.blogspot.com/,
http://lappetausa.blogspot.com/,
http://tojaspuslerier.blogspot.com/,
http://idahoquilter.blogspot.com/,
http://mariannesquilteliv.blogspot.com/
http://villahedas.blogspot.com/

You all have blogs I love to visit, and I really get a lot of inspiration from you:o)
Wish you all a wonderful week, with a lot of sewing and creating:o)

Lena :o)

søndag 25. januar 2009

Noas Ark

Da har jeg kommet så langt som jeg kan, venter bare på siste blokken. Det skal bli spennende å se det ferdige resultatet.
Jeg ønsker dere alle en riktig fin søndag :o)

tirsdag 20. januar 2009

Fremdrift.

Også kom Kong Vinter tilbake. Sitter inne i godstolen og koser meg med litt stitchery fra Jorbærstedet's Stitchery Klubb. Har ikke bestemt meg om det skal bli en liten veske til sytøy eller ett lite skilt til syrommet. Trenger ikke å bestemme meg i dag?
Har også oppdatert meg litt på Noas Ark (http://lynetteandersondesigns.typepad.com/lynette_anderson_designs/noahs-ark-.html). Hadde noen blokker liggende på vent.

Små guttene er ferdig tråklet og klar til quilting :o) Det går ikke fort fremmover, men til mål kommer jeg nok en dag.......

tirsdag 13. januar 2009

Blomster og bier.

Dette lille bilde har jeg hengende i trappegangen. Det gjør meg glad, hver gang jeg kommer opp trappen og ser det. Husker desverre ikke nå hvem som har tegnet mønsteret. Søt og sommerlig er den i hverfall.

Små Gutter.

Nå om dagen jobber jeg med løpere og brikker av restestoffene til Gutta Boys, men med litt mindre blokker. Blokkene til Små Gutta måler 7x7 inch ferdig sydd, mens Gutta Boys er 10x10 inch. Planen var å vise dem frem når de er ferdige, men de blir så fine at jeg må bare vise dem frem nå.Mens jeg sitter her og syr, fabler jeg om hvordan de skal quiltes. I og med at 8 bladsrosene er håndsøm over papp, og håndsøm prosjeter må vi jo ha - kanskje jeg skulle håndquilte dem (som om jeg mangler flere håndsøm prosjekter).

Men før jeg startet ett nytt håndquilte prosjekt bør jeg kanskje gjøre ferdig denne, som jeg tilfeldigvis kom på: Denne duken ble hetende "Kari Duken". Kari Ødegaard i Drammens quiltelag, laget mønster og sydde en duk etter ett lite bilde i ett gammelt quilteblad. Vi var en fin gjeng som mer en gjerne gikk på kurs for å sy den fine duken.
Etter å ha håndquiltet rundt alle blokken, var jeg usikker på hvordan jeg videre skulle quilte. Og den ble desverre lagt til siden. Den er alt for fin til å ligge der. Ergo, håndquilteprosjekt har jeg og Små Gutta blir maskinquiltet. Det skal bli godt å sluttføre ett prosjekt :o)

Duften av Primula.

Jeg skulle en tur på butikken i dag tidlig, og ser til min store forskrekkelse at gåsunger er på tur til å blomstre ut. Og jeg som var lei meg for at alt det fine rimet, som dekket marken og gjorde verden lysere, hadde smeltet. Jeg er ikke spesielt glad i kulde heller, og jeg vil tro at vi ikke er ferdig med snø og is enda - vi har nok mange kvelder med vedfyring og noe "varmt i kruset", igjen.Duften av Primula slo i mot meg når jeg kom inn i butikken. En vidunderlig duft av sommer og varme late dager. Ett glass med vin på verandaen............. Hmmmm....... Jeg får fylle opp te koppen min igjen. Og vente noen månder til, så kan disse fine små inspirasjonskildene kanskje få flytte ut :o)

lørdag 10. januar 2009

Jeg bare MÅ .....

.... vise dere den fine pompaduren med pepperkaker, som jeg fikk av Helga i julegave. Er ikke jeg verdens heldigste, eller ?
Dette var det siste fra jula for denne gang, men som jeg sa ...... jeg bare måtte vise dere.

søndag 4. januar 2009

Romjuls-søm

Bamse teppet. Opp gjennom årene har det blitt en god del bamser. De blå bamseblokkene, har jeg hatt liggende siden 2001. I romjulen tok jeg med meg symaskin og bamseblokker på hytta. Ett par småting som må endres, men dette skal bli ferdig en eller annen gang i 2009. Håper jeg :o)

Godt Nytt År og enda en WIP

Nå er det nytt år og jeg har funnet fram flere WIP'er. Her er "de blå koppene". Vi er seks syglade som treffes ca en gang i mnd. Vi spiser god mat, skravler og syr. I fjor vår hadde vi ett blokk bytte med blå og brune kopper. Målet var å vise frem ett ferdig prosjekt til en bestemt dato, og som dere ser klarte jeg ikke fristen men jeg klarte å få tråklet prosjektet. Nå ligger det her, klart til quilting.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...