I would be proud if my crafts should become your sourse of inspiration some time - I would also appreciate if you link
back to my blog as your source of inspiration :o) Thanks LeKa

fredag 29. mai 2009

Quilt fra tidligere

Dette teppet ble ferdig i August 2004. Tror jeg holdt på med blokkene i 2-4 år. Noen prosjekter bare tar tid - er så mye spennende som dukker opp underveis :o) Bed of Roses måler 137x163 cm, det er brukt knappehullsøm på applikasjonene og hånd quiltet.
Til teppet måtte jeg jo ha ett lite veggbilde med mål 60x60cm. Det måtte selvfølgelig bli noe med hus på. Dette er sydd på pappir og håndquiltet.

Bamseteppet ble ferdig i 2001. Var på kurs hos Anne Kjersti på Lappemakeriet. Log cabin blokker satt sammen blir til en fin Bamse, blomter, blader og en liten bie (glemte bilde av den) er applikert på. Mål 127x146 cm
Kjenner du igjen disse husene ? De er sydd på pappir og håndquiltet. Mål 77x127 cm. Teppet ble ferdig i November 2006. Og mønsteret er det samme som det lille veggbilde ovenfor.

Det er utrolig hvor forskjellinge utrykk ett prosjekt får, bare ved å endre stoffer.
Quiltehilsen fra LeKa

torsdag 28. mai 2009

KaffO'lade

Jeg har endelig fått tatt nye bilder av Quilter som ble produsert før jeg fikk blogg. Det første teppet jeg vil vise dere er KaffO'lade, teppet som møtter dere ved innlogg på LeKaQuilt. Kaffe og Sjokolade.... hva skulle det ellers bli en KaffO'lade ?Blokkne er sydd på pappir og teppets mål er 162x228 cm.
Tror jeg er forelsket i disse stoffene :o) Er de ikke vakre ?
Heidi feirer innlegg nr 100 og 3000 besøk. Ta en tur innom bloggen hennes og bli med da vell !
Quiltehilsen fra LeKa

lørdag 23. mai 2009

Endelig . . .

På tirsdags ettermiddag, måtte jeg ringe og etterlyse den 4 blokken. De hadde skrevet feil postnr. på konvolutten og hadde derfor fått den i retur. Og nå bare digger jeg postmannen min - blokka lå i potkassen på onsdag! Det er imponerende raskt levert. Og her er den:
Stoffene er utrolig vakre, det er kjempe gøy å jobbe med dem.

Ønsker dere en riktig god helg :o)

LeKa


WIP'ene mine:

Tusen takk til dere som har lagt igjen kommentar hos meg. Jeg ser at tiden har gått litt fort denne uke og har derfor ikke hatt tid til blogging.
Her er enda en Wip, eller dette må vell kanskje være en ordentlig UFO. 9'er blokkene ala Jan Mullen ble sydd på hyttetur for ca 8-9 år siden. Den gang var jeg ikke såååå dreven med maskin quilting på frihånd, og planene ble for kompliserte. Når jeg nå tar fram teppet og ser på det, syns jeg det er noe som mangler. Ambisjoner hadde jeg i hvertfall . . . . .
........Kunne gjort seg med litt aplikasjon, kanskje.

fredag 15. mai 2009

Washera?

Postmannen har ikke gitt meg 4 blokk i Autumn House, enda. . . . nå begynner jeg å bli desp.
Så hva gjør jeg da? Jo, jeg fant jeg frem Angels Among Us, som har blitt liggende på vent.
Er i gang men første blokka :o)Hadde tegnet og gjort klart første blokk til knapp hull sting, men det blir needle turn - syns det er mye morsommere.
Lurer på om postmannen er quilter???

Hilsen LeKa

onsdag 13. mai 2009

Giveaway - Vinnere

Da er vinnerne trukket ut på en rettferdig måte.
Jeg satte nr på alle som skal være med i trekkning, og ringte en god venninde og ba henne om å si ett nr mellom 1 og 10.
Vinnerene ble: 1) Stofftausa v/ Laila, 2) Sølvi's blogg v/Sølvi, 3) Englating v/Marica.

Gratulerer til dere tre !

Og tusen takk til dere andre som var med :o))

tirsdag 12. mai 2009

Giveaway og søm

Sent i går kveld ble jeg ferdig med blokk nr 3 i Autumn Hause. Gunn fikk sin fjerd blokk i posten i går, og jeg tror postmannen gir meg min fjerde i dag. Rimelig grei timing !Slik ser første og øverste rekke ut :o))
Femte blokk fra Gail Pan Design er ferdig. Det er søte og enkle blokker å sy :o)
Giveaway:
Jeg er overrasket over hvor fort vi passerte nr 1000. Min plan var å stikke innom Lappemakeriet i dag for å finne premiene. Trodde jeg skulle vise dem frem i morgen, også sende dem ut langt ut i neste uke en gang.
Men, slik ble det ikke. Joda, jeg skal innom Lappemakeriet i dag, og i MORGEN kveld vil jeg trekke blant de som har lagt igjen kommentar. Alle vil få like stor sjanse - dette siden ingen har meldt seg som gjest nr 1000. Det er fremdeles mulighet for å være med på trekkningen :o)

Hilsen LeKa som skal i syklubb i kveld :o)))

lørdag 9. mai 2009

Hit Couter 1000 - Giweavay

Den som blir nr. 1000 legg igjen en kommentar eller send en mail, - gi i hverfall lyd i fra deg. Jeg vil gjerne få gitt deg en liten premie for at du besøker bloggen min :o)

Og dere som er veldig nærme å bli nr. 1000 - legg inn en kommentar - Jeg har tenkt å gi ut flere premier :o)
Hva premiene er, skal jeg komme tilbake til når vi er litt nærmere nr. 1000 :o)

God helg alle samman,
Hilsen Lena Karen som er på symøte i dag :o)

onsdag 6. mai 2009

Litt av hvert.

Måtte bare sy denne søte nåleputen og tråkurv som passer. Nå trenger jeg kun noe til å ha saksen i. Det kommer etter hvert, må bare finne ett mønster :o)Verandah View blokk nr 5 er ferdig. Jeg nyter hvert sekund med disse blokkene - de er bare helt herlige. Venter på hver blokk, spendt på hvordan den er - og jeg har ikke blitt skuffet enda. Har begynner å fundere på hvordan det ferdige teppet vil bli.


Også er jeg ferdig med blokk nr 2, på Autumn House. Dette teppet falt jeg bare for. Her er det både hus og gresskar og nydelige farver.

Prosjekt 2 fra Giggle Buttons, prosjekt 1 har jeg liggende klart.

Lukkekant (bamseteppet) som jeg egentlig skulle sydd på, ja den ligger her enda - men den er skjært til og skjøtet. . . .

Ønsker dere en riktig fin fortsettelse på uken :o)
Sees
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...