I would be proud if my crafts should become your sourse of inspiration some time - I would also appreciate if you link
back to my blog as your source of inspiration :o) Thanks LeKa

torsdag 9. juli 2009

Stichery

I går kveld fikk jeg ferdig månedens motiv fra Gail Pan Design, A Christmas Wish Bom (link nede på venstre side). Nå er det bare to motiv som mangler til denne er ferdig. Det er herlig med sånne små motiv som man blir fort ferdig med........ Også er de litt søte. Det er ikke lett å fange regn, med kamera - jeg satt ute på veranda'en og så på regnet, gradestokken viste 20 C. Fin temperatur og regnet gjør godt.
Jeg kunne godt ønsket meg sommer igjen til helgen :o)
Quiltehilsen LeKa :o))

3 kommentarer:

Flittige hender sa...

Så nydelig stitchery. De er bare så koselige.
Når det gjelder bakgrunn så finnes det ingen ferdig mal på 3 kolonner. Men jeg fikk denne adressen av en annen blogger, der kan du se hvordan man gjør det: http://blo64rt.blogspot.com/search/label/How%20to%20change%20to%203%20column%20Minima

Jeg fikk det ikke riktig til, og derfor lagde jeg meg en ny blogg, jeg har "oppskriften" på 3 kolonner. Men den passer nok best for ny blogg. Kan du godt engelsk tror jeg ikke det er så vanskelig... se selv.. LYKKE TIL, dette får du sikkert til! Hører gjerne fra deg.

karenfae sa...

Nice stitchery, I do not do much of that but I always like it.
Karen
http://karensquilting.com/blog/

Crispy sa...

Your stitchery is very pretty Lena.

Are you looking to change to a 3 column template for your blog? You might also like to look at the instructions I found. Go to my blog and click on the Blog Tips icon, it is on the right column just above the Quilt Qua banner.

Remember to make a back up of your current blog first so you don't loose anything.

Crispy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...