I would be proud if my crafts should become your sourse of inspiration some time - I would also appreciate if you link
back to my blog as your source of inspiration :o) Thanks LeKa

torsdag 23. september 2010

Hva nå?

Planen min var å sette meg ned med symaskin og sy knapphullsting. Hundene mine er jo bare så skjønne i stoff fra Moda - Autentic. Men så burde jeg sy ferdig den lille ekstra quilten jeg fikk fra string quilten..... ....men så skullle jeg jo sy ferdig Frost on the Fern også.....
eller gjøre alvor av å få sydd sirkel i midten av de 24 Sjømann
og 24 stk Gartner blokkene..... ...eller skulle jeg rett og slett begynne på noe helt nytt i disse deilige blå nye stoffene mine ??? Valgets kvaler, kan være tunge å bære - men jeg tror jeg skal fortsette med oppussing av nytt soverom. Så blir det kanskje syrom etter hvert også :o))

Ha en riktig fin dag! Quiltehilsen LeKa :o)

17 kommentarer:

Hanne sa...

Dilemmaer ser jeg :-) Du har mye lekkert på gang - for mye av det gode er praktfullt ;-)

Regnboge sa...

Å sy sirklar høyrest greit ut å få unnagjort:)

siv hege sa...

Ok, så ting skjer! Kommet langt??

Odins lille hjørne sa...

Mange jern i ilden!! Det er helt forfærdelig.. I allefall synes jeg det, for hos meg ender det med at jeg ikke får gjort noe..men opp pussing hørtes lurt ut, for så å ha en ny plass å kose deg med alle dine flotte prosjekter!

Anne Lise sa...

Her var det mange spennende utfordringer. Er jo veldig greit å bli ferdig med noe, men samtidig var de blå stoffene dine skjønne. Blir nok helt sikkert et flott prosjekt. Valgets kval???? Lykke til med valget.

Trinola sa...

Ok synes jeg ;O) ---- Mange fine prosjekter her ja ;O)
-- Ha ei fin helg du ------

annemariesquilt sa...

Wow mange valg på en gang, håper du får gjordt noe iallefall?! ( jeg er ikke i tvil om det egentlig)

Sissel`s syglede sa...

Når jeg leste det flotte innlegget ditt, kjente jeg meg sååå godt igjen. Sitter bare med et stort smil om munnen. For slik har jeg det også. Er det rart vi får UFO`er...??tjhi.... Kjenner jeg meg selv rett, så tror jeg at jeg hadde tatt det blå stoffet og begynt på ENDA et prosjekt.
Ha en strålende og kreativ helg.
Klemz fra Sissel.

Solveig Bloch sa...

Akkurat sånn er livet her også, det slutter jo aldri heller.Jeg pleier i slike situasjoner å velge det prosjektet som appelerer minst for øyeblikket(sømmetode), da er det jo det letteste igjen...men men, skjønner valgets kvaler, flotte saker du har der ;o)

Elisabeth sa...

Dette var veldig kjente kvaler, du er ikke alene om å ha det slik. Lykke til, samme hva du "begynner" Gleder meg til å se mange ferdig prosjekt snart.
Ha ei fin syhelg.
Elisabeth

Anonym sa...

Hei.Du trenger nå vell et riktig kjempe fint å stort syrom så mye og fint du lager.Kjempe fint det du hålder på med å så mange nydelige stoffer.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

Grethe sa...

Jeg tror du representerer oss all;i hvert fall meg;valgets kvaler henger om meg hele tiden:-)
Mye kjempefint for deg å drive med. Vet hva jeg ville ha valgt! Så jeg er spent på hva du poster om ikke så lenge! Happy Sewing!

Bente sa...

Valgets kvaler ja :-)
Flotte hundar du syr, her går det i katter.
Lykke til med alle gjeremåla.

Ha ei fin helg :-)

tubakk sa...

Ah, som jeg skulle ha sagt det selv. Ser at det er mange som kjenner seg igjen her. Når jeg ikke klarer å velge, setter jeg meg ned med mine mikroskopiske sekskanter, syr et par, og er såre fornøyd. Når kvelden kommer ser jeg jo at jeg kunne ha gjort mere, men det skal jeg gjøre i morgen. Og nå blir det jo helg, og daaa skal jeg få gjort mye, da. Og sånn går no dagan.... Ha ei skikkelig god helg!

Crispy sa...

So many lovely choices. The scotty dogs make me smile :0)

Having your bedroom finished is a very good thing too though. Sewing will always be there when you are done.

Crispy

2ne sa...

Herlig, nå fikk jeg meg en god latter :-) Ja, slik kan det gå når man har så mange prosjekter på en gang, kjenner meg litt igjen. Ønsker deg en flott helg - nydelige stoffer du har til nytt prosjekt.

Jytte R sa...

Would you please contact me.
Jytte
lynghoej@nypost.dk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...