I would be proud if my crafts should become your sourse of inspiration some time - I would also appreciate if you link
back to my blog as your source of inspiration :o) Thanks LeKa

mandag 20. april 2009

Liten kurv

Denne søte litte kurven måtte jeg bare sy. Mønster er hentet fra net, men jeg husker desverre ikke hvor. Skal brukes til å ha saks, tråd og diverse småting som en trenger når en syr. Greit å kunne flytte seg mellom ute plassen og god stolen, uten å miste noe. Rutene er skåret 2x2 inch. Og slik ser det ut når jeg flytter på meg. . . .
Jeg har altid hatt en liten mini quilt å legge fra meg syting på, til håndsømen. . . . . lurt ?


Endelig er også jeg ferdig med 4 blokken i A Christmas Wish Bom.På vent, har jeg to prosjekt fra Giggle Buttons - kjempesøte.


Men før jeg begynner med disse, har jeg andre prosjekter som må gjøres ferdig :o)4 kommentarer:

Elin sa...

Denne korga står på mi "to do"-liste. Veit kor eg finn mønsteret, trur det er på Pink Penguin. Gje ein lyd når du har fått opna og jobba med gigglen din, eg har nettopp avslutta eit månadsab. frå Australia. Er denne verd å melde seg på?

Litamora's Quilt & Design sa...

Den kurven var jo kjempesøt da! Stitcheriet ditt ble så fint, neeesten så jeg hiver meg på denne jeg også... Det blir vel til det etterhvert... :o) Vanskelig å motstå disse fristelsene! jeg får gleden av å treffe Gail Pan på kurs i Trondheim i september. Det gleder jeg meg så vanvittig til! Leanne Beasley kommer jo sammen henne og holder kurs både på Quiltegården og cruise fra sør til nord. Spennende, gleder meg til å se hva de har laga til kurset!
Jeg fikk også Gigglebuttons post her om dagen, men jeg synes det ble for lite søm på stitcheriet, så jeg tror jeg kommer til å forandre litt på det.... vi får se.
Ønsker deg en herlig vårdag:-)

Unknown sa...

Nydelig liten kurv/veske.... :O)
Sticheriet er også veldig flott... ;O)

Fortsatt fin dag!

TIngeling sa...

Hei! Så søt! Både kurven og miniquilten! Lekkert!
Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...