I would be proud if my crafts should become your sourse of inspiration some time - I would also appreciate if you link
back to my blog as your source of inspiration :o) Thanks LeKa

onsdag 29. april 2009

Nytt prosjekt, nå igjen !

Hvorfor er det bare SÅ mye mere spennende å begynne på nytt prosjekt? Alle prosjekter vi starter på, skal vi jo gjøre ferdig - fordi vi gjerne ville eie dem . . . Jeg liker å se ferdige quilt. Liker i hverfall ikke å plutselig oppdage snippen av noe i ett skap, som ikke er halvferdig engang.
Anbefaler på det varmeste at du stikker innom en fantastisk flink quilter som heter Karen, hun har mange quilt i skapet - fantastisk flotte quilt som jeg gjerne skulle se ferdig :o)

Og her er bilde av første blokken i en av mine nye prosjekter, Autumn House. Dette er ett måneds prosjekt som jeg syr sammen med Gunn.
Så har jeg nytt prosjekt på gang, denne gangen i flotte country stoffer, Buggy Weel heter mønsteret, som jeg syr sammen med Annelise.


Og ut av skapet: denne fantastiske flotte quilten, The Great Pumpkin Quilt.

Men først skal jeg sy ferdig en lukkekant på bamseteppet mitt. For, jeg liker jo å se ferdige quilts ;o))

10 kommentarer:

Synnøve Olava sa...

Så mange flotte og spennedne prosjekter du har på gang...., likte veldig godt alle tre, men det nederste er kanskje en liten hovedfavoritt... :O)

Jeg skulle ønske jeg var flinkere til å gjøre ferdig ting jeg begynner på før jeg starter på nye ting... ;O)

Ha en fin dag!

sjoko sa...

Hallo så mange deilige prosjekter. Her er det mye fra landet (både farger og grønsaker).... Gleder meg til neste systund med buggy wheels - jeg er klar til å sy min del i kveld :o)

Laila sa...

Ja, her var det sannelge mykje spennande på gang. Gjere ferdig ting, ja... Eg melde meg på One Project A Month for å få eit spark bak til å gjere ferdig gamle prosjekt. Joda, eg gjer ferdig nokre ting kvar månad, men det er helst nypåbegynte ting. Dei gamle uferdige tinga forblir visst uferdige, for det ER faktisk mykje kjekkare å starte på nye prosjekt. Og dette er jo faktisk ein hobby, og den skal ein kose seg med, ikkje sant?? :-)

Karen sa...

Oh, the Great Pumpking Quilt. I do recognize that. I need to finish mine. I really don't have much to do on it. I enjoyed my visit to your blog today.

Lappetausa sa...

To sjeler, ein tanke! Eg har tenkt å lage eit innlegg om denne dama med alle Ut av skapet-teppa sine! Burde vi gjere det same, få dei ut og fram, eitt etter eitt? Eg føler eit snev av skamkjensle av alt eg har liggande som ikkje blir ferdig, kanskje dette kunne vere ein måte å bearbeide på....Det nye prosjektet ditt blir nydeleg, det er eg sikker på! (men no er det bremsa på her med nye innkjøp...)

Merete sa...

Kjempeflotte prosjekter du er i gang med, jeg skulle veldig gjeren vært flinkere til å fullføre noe her og ikke bare begynne på nye prosjekter hele tiden.

Litamora's Quilt & Design sa...

Jeg nyter å besøke bloggen din, du lager så utrolig masse fint! Jeg titter stadig tilbake til Gutta boys-teppet ditt... Det SKAL jeg sy en dag. Det er så utrolig flott! Jeg liker også det du nettopp har fått quilta, men jeg liker vel det andre best pga at jeg har gutter selv;o) og har i bakhodet å sy til dem, enda ett :o) Men først må jeg jo gjøre ferdig de jeg har starta på, og kanskje til helga, får jeg tid til å quilte det ene som er klart til å vatteres :o)
Du kommenterte duken min, det er festfin frøken, og jeg blogga om den for ei stund siden. Elsker disse lilla stoffene, og ønsker å lage et teppe i samme sjanger, men vet ikke om jeg lykkes i å få tak i mer av de... de er utsolgt...
Toalettmappa er allerede spretta opp, og skal syes om til ei vanlig toalettmappe. Den ble så firkantet og rar, så derfor ikke godkjent av undertegnede:o)
Ha en flott sy-helg:o)
Laila

Lindas Hus.. sa...

Hei!Høres ut som dere er en gjeng med damer som syr masse sammen.Det er koselig.Ja,UFOer er lurt å gjøre ferdige.Prøver å ta litt av det
når maskinen er fremme.Jeg har ikke syrom,å derfor er det planlegging når den kommer frem.
Men nye prosjekt er fargevalg og mønster jo noe av det morsomste i prosessen.
Ha en fin 1 maihelg!Linda :))

Anne sa...

Her er det mye fint på gang! Koselig å sy prosjekter sammen med andre, det gir en ekstra liten drive til å få ting ferdig også?

Kim sa...

I have the pattern to make this Great Pumpkin Quilt. A very festive Autumn Joy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...