I would be proud if my crafts should become your sourse of inspiration some time - I would also appreciate if you link
back to my blog as your source of inspiration :o) Thanks LeKa

søndag 19. februar 2012

Klarer du å lese dette......?

Klarer du å lese dette ?Disse verifisering ordene som blogger har kommet opp med nå i det siste, er virkelig ikke for "gamle damer".
Jeg var ikke klar over at jeg selv hadde dem, men tror nå at jeg har klart å SLÅ av verifisering boksen.
Vennligst gi meg ett lite hint om du fremdeles får opp koder for å legge igjen kommentarer.

Bevis at du ikke er en robot
reCAPTCHA-utfordringsbilde

Bevis at du ikke er en robot
reCAPTCHA-utfordringsbilde


Bevis at du ikke er en robot
reCAPTCHA-utfordringsbilde

Noen av kodene er letter å lese en andre, men det blir bare litt for mye....etter min mening.
Hva mener dere om dette ?
Er det bare jeg som har latt meg irritere ?
I går satte jeg meg ned for å se hva dere driver med, men måtte bare gi opp pga. jeg fikk vondt i øynene av å stirre på ett par av verifiseringskodene som jeg ikke kunne tyde.

Jeg anbefaler at dere slår av kodene, det har jeg gjort (jeg har i hvert fall prøvd å slå dem av).

Jeg ønsker dere alle en riktig fin søndag.
Quiltehilsen LeKa :o)

39 kommentarer:

RyumQuilt sa...

Huff, dette er et problem man støter på i mange blogger. Jeg har ikke helt forstått hvorfor man må gjøre dette, men det har vel noe med sikkerhet å gjøre.
Jeg har aldri hatt det i min blogg, og blir glad og lettet hver gang jeg kommenterer et blogginnlegg uten å måtte gjennom dette.

Hurra for deg, og håper flere følger ditt eksempel ;)

Margreet sa...

Hi, I saw this also and I don't like it either. Yet I'm trying to remove this, but it's not working yet.Grrrrr.....sometimes the internet is not so easy... Greetings, Margreet

Nancy in Norway sa...

Takk for innlegget. Jeg har også latt meg irritere og frustrere og ikke greie å lese disse forkvakkla bokstavene. Nå skal jeg fikse egen blogg!

Trines hobby sa...

Heisann jeg er sååå enig med deg! Disse kodene er en pest og en plage, og ofte er det ikke mulig å lese dem heller... Mye kjekkere å kommentere blogger uten kode.
Håper jeg ikke har kode på min, det huket jeg bort når jeg laga bloggen. (Gi beskjed viss jeg har)
Ha en flott søndag! Trine

Luca sa...

Det er helt forferdelig. Jeg har prøvd å skrive flere ganger i går.

eva sa...

Håller fullständigt med dig om detta!! Man blir såå frustrerad av dessa "spök-skrifter" - och sedan ska de skrivas TVÅ "ord".
Har förhoppningsvis tagit bort mina.
Kram

tubakk sa...

Synes også det er vanskelig å lese, og må ofte slå mange ganger for å få nye og leselige koder. God søndag til deg!

Orlaug sa...

Heilt einig..... detta er heilt pyton. Gav rett og slett opp å kommentere i går, nettopp fordi eg ikkje klarde lese koden......usj!!!

Helle Thode sa...

Enig..kan heller ikke altid læse teksten..meget svær at læse nogle gange. Jeg ved ikke engang om min wordpress blog har disse koder? God søndag fra Helle

Siv sa...

Enig, disse kodene har alltid vært irriterende, men nå har det blitt helt uholdbart! Det har skjedd flere ganger i det siste at jeg har gitt opp å få sendt kommentarer. Det ser ut for at du har klart å stenge av dette greiene, det er ingen kode her lenger. Ha en toppers søndag! :o)

HegeT sa...

Så enig, så enig...
Vanskeligere å kommenter i blogger med dette enn å hacke seg inni Norges Bank jo.... ikke at jeg har prøvd det altså...;-)

Jeg ar ikke hatt "kode" på lenge, og av og til får jeg noen kryptiske meldinger,men de blir samlet opp i en egen mappe, og som ikke blir lagt ut som kommentarer på bloggen. Bare å krysse av i mappa for søppelpost etterpå, så blir de slettet...

Godt det er fleres som velger bort disse kryptiske mld.

klem
HegeT

Laila sa...

Heilt einig! Eg har også slått av verifiseringa, i alle fall inntil vidare. Hvis det viser seg at det var ein tabbe, er det fort gjort å slå den på att. Ha ein god søndag vidare.

Litamora's Quilt & Design sa...

De er helt forferdelige å lese, og har irritert meg over noen av dem... tror jeg må vurdere å fjerne dette kodeverifiseringsgreiene på min blogg også

Pille-trilla sa...

Jeg må jo bare teste om disse kodene er borte - og det er de - du er flink!!

Sew Create It - Jane sa...

Such a shame that blogger did this without asking...I've turned it off on my blog and also changed my settings so anonymous comments can't be left..between that and the spam filter I should keep unwanted comments away :o)

Gudveig HN sa...

Ja, det er irriterende, men ikke noe stort problem. Klarer jeg ikke å lese det, trykker jeg bare en gang til eller flere, til det kommer noe jeg klarer å lese.
På min blogg er det stilt inn slik at det kun skal komme på hvis noen kommenterer blogginnlegg som er eldre enn en dag. Egentlig greit, syns jeg.

Siddis back home sa...

Hmm, enig, det er noe herk, må gå inn på bloggen min og se om jeg får dem bort... ha en fin søndag!

Anne-Mette sa...

Jeg er smadder irriteret og det kan næsten få mig til at droppe at lægge en kommentar.
Nu skal jeg bare finde ud af og fjerne det på min egen blog. Kan nbemlig ikke finde stedet med den nye version af blogger.
God søndag

Oddbjørg sa...

Jeg er helt enig. Skulle kommentere på en blogg, og først etter tredje forsøk ble det rett.
Tror dette vil få mange til å la være å kommentere dessverre.
Ha en fin søndag!

Butterfly sa...

Hei, hei :0)

Så hjertens enig!! Sliter litt med å slå av min, finner den faktsik ikke...

Men skal lete videre. Jeg sliter også med å klare å se hva som står, man må jo nesten VÆRE robot for å få med seg hva som står!!

Jobber meg å får dette på plass!!

Ha en strålende fastelavenssøndag :D

klem fra Yvonne

Kort og Søm sa...

Helt enig...vanskelig å lese disse nye "bekreft at du ikke er en robot/datamaskin"

Lurer på hvorfor de har blitt så vanskelige?

God søndag :O)

Gudrun sa...

Håller helt med dig, ibland struntar jag i att skriva.Dom får skylla sig själva:-))
Trevlig söndag.
Kram Gudrun

Sylke sa...

Har ikke hatt problemer med å lese disse kodene og kommentere på blogger med såkalt "robotsperre", men hvis de har blitt så vanskelige, er det kanskje lurt å tenke over om en vil ha koder på bloggen? Jeg har det på min blogg, og det er bevisst, for å unngå spam. Ser at noen slår kodene av første dagen et innlegg kommer, og så på fra dag to - det er jo kanskje en god mulighet å løse det på.

Solveig sa...

Disse kodene lager jo trøbbel for den vanlige mann! En må jo nettopp være robot for å kunne lese hva som står der!! Skal gå inn å fjerne mitt også, om jeg får det til.. Ha en fin dag;o))

Sylke sa...

Hei igjen, nå har jeg prøvd ut dette på en annen blogg og må si meg enig med dere som ikke liker de nye kodene! De er jo fryktlig vanskelige å lese! Får se hva jeg gjør på min egen blogg - likte de gamle kodene mye bedre... ;)

Sylke sa...

Heisann, det var ikke lett å finne ut av det, men nå har jeg slått av den håpløse innstillingen. Har nå skrevet et innlegg om hvor jeg fant innstillingen for å slå den av. Takk for tipset :)

wackywoman sa...

Yes I've too have been seeing this on many of the blogs. I turned off my verification a while back. But, I now get from "annonymous" wanted you to get something from them or to open odd files. Office it it put into my spam folder.

Hennes sa...

Hei du, og fin søndag :O)

Jeg har (tror jeg) slått av min robotklarering på bloggen, så nå skal ikke det stopp deg hvertfall.
Gi meg en lyd vist det ikke er vekk, eller du er blitt en robot.:O)

Klem Oscar og Linda

Das Quiltmonster sa...

Hello, I don't like these words, they are very difficult to read!!! I turned it off on my blog some time ago and till now there was no spam!
Greetings from Regina

2ne sa...

Enig med deg - det er blitt altfor vanskelig og lese dette så jeg forandret i bloggen min senest i går. Det blir jo bare litt for tungvint.
Ha en fin kveld.

ahli sa...

Helt enig. I de siste har de blitt helt umulig. På enkelte blogger kommer de ikke opp før jeg har scrollet meg nedover. Er forundret over at kommentaren ikke kommer opp, men så oppdager jeg dette tullet. Forstår ikke helt vitsen med det.
Jeg har fjernet min for lenge siden.

Bra du tar opp problemet.

Astrid

Annemariesquilt sa...

Ja disse kodene er veldig vanskelig for mine øyne å lese dessverre.. Sist gang jeg kom borti de aå ble det ren tipping ;-))
Jeg tror ikke jeg har det på min blogg .. Vil gjerne vite om det i tilfelle !!

Grethe sa...

... og tenk på meg da som virkelig er `gammel dame`og med briller :O)
Men egentlig går det greit,ofte etter et par gangers forsøk.Og det er jo bare det ene vanskeligste ordet man trenger!

Chookyblue...... sa...

it's driving me nuts I just tried 7 times and gave up on one blog.........and I am not old........it's terrible......bring the old one back.........it does stop lots of spam comments....

Heidi sa...

Jeg fjernet disse kodene for lenge siden, hvis det da ikke har dukket opp av seg selv igjen. Helt enig, det er vanskelig å tyde. Blir å ta en sjanse på hva man skriver, det er jo umulig å tyde.
Har aldri problem med uønskede kommentarer. Ser i eposten at jeg får mange rare, blir det blir automatisk slettet.

Merete sa...

Helt enig i at dette er irriterende. Tror jeg må sjekke bloggen min, har ikke lagt det inn, men det kan jo være en default-setting. Den skal ihvertfall slås av! Ha en fin uke :o)

Wivi sa...

Jag tycker också att det är svårt att tyde de nya koderna. Jag har aldrig haft kod på min blogg men många av dem jag läser har det.

Ann Jorunn sa...

Så bra at du tar opp dette. Jeg fikk tips i dag fra en bloggvenn om at det var vanskelig å legge igjen hilsen på bloggen min pga verifiseringsordene.
Jeg visste ikke engang at jeg hadde det... Så nå lurer jeg bare på hvordan jeg skal få fjernet det,
Kan noen hjelpe meg?

Ann Jorunn :-)

Hanne sa...

I have turned ON the word verification again, after having so unpleasant comments in my inbox, about women without clothes, war agitations, drugs and more.
I live good without a lot of comments if I can avoid the nasty robot comments.
Made me unhappy all the time - took less than 24 hours for robots to find my blog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...