I would be proud if my crafts should become your sourse of inspiration some time - I would also appreciate if you link
back to my blog as your source of inspiration :o) Thanks LeKa

torsdag 25. juni 2009

Noe ligger på lur.....

....og venter. Jeg tror det kan være en innrømmelse eller to - men jeg er ikke der enda, at jeg frivillig innrømmer det :o)
Først vil jeg vise dere en quilt som betyr ganske mye for meg. Jeg beklager kvaliteten på bilde, det er nok tatt med min forrige mob.tlf. Mønsteret er fra Jan Mullin og ble kjøpt i australia av en god venninde Lill. Hele mønsteret består av ett bilde med tre blomster, og er sammensatt av flere kjente mønster fra samme designer. Men, Lill kom hjem fra Australia og jeg fikk den ene blomsten, Annelise fikk blomst nr 2 og selv beholdt hun blomst nr 3. Vi møttes ett par ganger og sammarbeidet med å sy tre nesten like quilt. Det var så utrolig koseligt, og hver gang jeg ser denne quilten så tenker jeg på vennskap :o)


Jada, så tilbake til hva som skulle innrømmes. Det får blir opp til dere å bedømme - saken er at jeg letet etter Jule-Baltemore-toppen som ikke har fått applikasjon på kanten - enda. Og da fant jeg dette :
Og denne, needle turn . . .
Og dette er en ferdig stoff pakke til spisebrikker med snømenn, AnnAKa mønster. . ..tror jeg.

Joda, jeg fant ett par ting til som jeg skal vise dere senere. Jeg må ta de litt i puljer, for da slipper jeg å innrømme at jeg har for mye og at jeg ikke har oversikt eller kontroll på hverken påtenkte/påbegynte prosjekter eller tiden til å sy ALT som ligger på vent ;o)
Nå er det for varmt til å teke på noe som heltst med stoff og tråd.
Quiltehilsen LeKa i sola :o)

6 kommentarer:

Merete sa...

Hehehe godt å høre at det ikke bare er jeg som ikke har oversikt over hvor mye som ligger på lur i skapet:-) Jeg har ingen planer om å avsløre alle mine kjente og ukjente innkjøp:-)

Annemariesquilt sa...

Heia det er godt at flere har "litt" mer enn enn trenger!! Neida jeg har ikke det problemet. he he...
Nyt sommeren mens vi har den..

Mona sa...

Hei. Godt at det ikke bare er jeg som har det slik. I dag kom det en stor pakke. Alle stoff, garn og mønster på butterfly garden. Klikket i et svakt øyeblikk.

Nyt kvelden videre.

LindaQuilt sa...

Ja, vi er flere i samme båt, høre jeg...
Selv om tanken min er å holde tritt med egne innkjøp, holder det hardt. Plutselig oppdager jeg en stoffpakke her, et mønster der og en uferdig quilt under det andre.... Kanskje jeg gjør som deg og legge bilder ut på bloggen av det som er uferdig.

sjoko sa...

Jeg kan godt komme forbi og hjelpe med å rydde - tror ikke du oppdager om noe forsvinner likevel! Utrolig mye fint du har på lur....

Karen sa...

Beautiful needle-turn block.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...