I would be proud if my crafts should become your sourse of inspiration some time - I would also appreciate if you link
back to my blog as your source of inspiration :o) Thanks LeKa

fredag 12. juni 2009

Sommer-avsluttning i Ringerike Quilteklubb

I går kveld var det sommer-avsluttinig i Ringerike Quilteklubb. Det var flott dekket på langbord med blomster og farverike duker. Vi var ca 30 damer som koste oss med å pille reker, skravle og le. Under kaffen ble det solgt lodd, og jeg var den heldige vinneren av (bare ferdige produkter) nakkevarmer, kule grytekluter og nytt skjærehjul. Jeg kan love dere at alle tre gevinstene kommer til å brukes til det er utslitt. Og stor takk til dere som har laget disse flotte givinstene !Postmannen min er alletiders! I går fikk jeg Amerika brev. Konvolutt full av de deiligste Moda stoffene - Cottom Blossom. Stoffene skal brukes til Nanny Sharon's Picnic Quilt. Mønstert fikk jeg fra Australia og er designet av Rose Johnson. Vil du se dette flotte teppe kan du ta en titt på bloggen til Anne Ida, som har sydd dette i litt varmere toner.


Og til sist, en ikke helt vellykket Muffins - men, det var nå slik den ble :o)

Nå skal jeg sy ! Sees senere :o)
Quiltehilsen fra LeKa

4 kommentarer:

sjoko sa...

Så gøy å se muffins ferdig - allerede. Jeg håper jeg får sydd min i løpet av helgen, for jeg mangler den. Syns den ser fin og lekker ut ;o)

Merete sa...

Gratulerer med flotte gevinster. Nydelige stoffer du fikk i posten, gleder meg til å se hva du får ut av de!

Flittige hender sa...

Det teppe er bare SÅ fint, gleder meg til å se ditt produkt. Jeg regner med at du gleder deg til å komme igang. Koslelig quilteavslutning dere hadde, gratis med gevinster. Det er moro å vinne.
Muffinsen var kjempe SØT :0)

Kort og Søm sa...

Så fine stoffer!! :o)
Hvor bestiller du Moda stoffene dine fra??
Fredrikke :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...